26 Ekim 2011 Çarşamba

Genel Olarak İnternetten Para Kazanma Yolları

Merhaba değerli okuyucular bu yazımda sizlere Resimle kazanma projesinin ne olup ne olmadığından bahsetmiştim. Şimdi ise sizlere internetten para kazanmanın diğer yollarından ve bunların resimle kazanma projesinden farklarından bahsedeceğim.

İnternetten para kazanmanın birçok yolu vardır. Günümüzde bu yollardan kolaylıkla 25-30 tane sayabiliriz. Ancak çoğu da acemilerin yapamayacağı; web tasarım, SEO gibi konularda uzmanlık gerektiren yöntemlerdir. Ben size fazla rağbet gören 4-5 yöntemi kısaca anlatacağım.

  • Uploaderlik: Upload sitelerine dosya yükleyip, o dosyayı sizin linkinize tıklayarak 1000 kadar kişiye indirtmenizle kazanç sağlayan yöntemdir. Genellikle zordur ve ziyaretçi kitlesi fazla olan sitelere ihtiyaç duyarsınız, ayrıca çok cüzi miktarlarda kazanırsınız.
  • Tıklama Başına Para Veren Siteler: İnternette çok kez karşınıza çıkıp tıklama başına kazanç vaat eden bir sistemdir. Genellikle bu tarz sitelerde belirtilen baraj fiyatına ulaşmak için çok uğraşmanız, o siteye onlarca kişiyi üye yapmanız gerekir. Baraja ulaştığınızda ise, sağlam bir sistemde değilseniz paranızı almanız bir hayal olabilir.
  • Affiliate Marketing: İnternetten bir ürüne ortak olup o ürünü satmayı esas alan bir sistemdir. Bu yöntemde de kendinizi birden yüksek bir rekabet ortamında bulursunuz. Yüzlerce sitenin arasından sıyrılıp en çok tıklanan site olmanız gerekir.
  •         Adsense: Sitenizdeki reklama tıklanma başına ödeme yapan bir sistemdir. Bu yöntemden kazanmak için aşırı miktarda ziyaretçi kitlesi gerekir. Bu yöntemden gözle görülür para kazanan siteler Hürriyet, Habertürk ve Mynet gibi sitelerdir.

    Biraz da Resimle Kazanma Projesi’nden konuşalım. Aslında Resimle Para Kazanma Projesi’ni internetten para kazanma yöntemlerinin arasına pek sokamayız. Çünkü bu sistemde internet temel yol değil bir araçtır. Sizlere 299 TL değil, kısa bir süreliğine sadece 89 TL olan bu ürünle fotoğraf çekerek, bir fotoğraftan indirme başına 120 TL’nin nasıl kazanılabileceğini öğreten 4 ana rehber sunarız. 

    Resimle Para Kazanma Rehberi, Dijital Resim Rehberi, Para Kazanma Temel Eğitimi ve Profesyonel Photoshop Eğitiminden oluşan bu 4 ana rehberle yalnızca bir tek resimden bir resim sahibinin nasıl her ay $7000 ek gelir kazanılacağına şahit olun.





     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder